Oprescu pe primul loc?

Ciudata optiunea bucurestenilor in sondajele de pana acum. Lasand la o parte calitatea sondajelor, cine le-a comandat, diferenta mare intre diferiti candidati in aceeasi perioada etc., etc, totusi in toate cele trei, realizate de LADLP, GALLUP si CCSB, Sorin Oprescu e cotat pe primul loc cu procente intre 38% si 40%. El este candidatul care n-a spus nimic concret in absolut toate intalnirile de pana acum; fie a repetat niste solutii ale contracandidatilor, fie a spus niste enormitati de elev de clasa a IV-a (autostrada suspendata care va traversa Bucurestiul), fie a formulat niste sloganuri de campanie.

Probabil postura de victima „atarna” greu in constiinta oamenilor. Personal nu-l consider deloc un viitor primar de succes. In primul rand nu va avea un Consiliu general care sa fie de partea lui, chiar daca aripa Iliescu il va sustine. Ceilalti (aripa Geoana) vor fi impotriva pentru ca vor pierde influenta in partid, aceasta avand consecinte asupra alegerilor generale si a situatiei „prosanacului” in PSD. Restul partidelor reprezentate in Consiliu vor „ceda” de asemenea greu datorita imenselor interese ce vor fi in joc. Astfel se va alege praful de „moralitatea” pe care o afiseaza acum doctorul Oprescu, „moralitate” si asa patata de scandalul semnaturilor care n-a fost elucidat.

Daca va castiga alegerile, Oprescu ar fi al doilea medic, primar general, dupa Revolutie (sa nu uitam ca dupa 22 Decembrie 1989 s-a „pus” primar un doctor -Petrescu- care dupa ce a furat tot ce se putea a plecat in SUA.)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: