Dupa vot…………

Ceea ce se preconiza din sondajele de opinie, s-a realizat: prezenta minima la vot (cel putin in Bucuresti), datorita unei sile generalizate de orice si oricine (politician-partid) si un rezultat aiuristic (Oprescu) care nu tine cont de niciun criteriu. Oprescu a fost votat de 30% din cei 30% prezenti, adica de circa 10% din populatia cu drept de vot reprezentata in mare parte de aripa Iliescu a PSD si de o serie de alti nostalgici, interesati, unii pensionari etc. E mai mult decat clar ca in afara unui blocaj dur si negocieri la sange cu viitorul Consiliu general, Oprescu nu va putea realiza altceva in cazul in care in turul 2 va castiga „gratie” si votului de „pedepsire” dat de unii penelisti (vezi Crin Antonescu) alaturi de psedisti si ceilalti enumerati mai sus.

In treacat fie spus, campania lui Oprescu a fost in mare finantata de Patriciu, asa ca inca o data cele doua mari deziderate ale lui Dinu „Paturica”, mentinerea PNL la un scor de cca. 10% pentru a juca rolul de anexa pentru orice guvernare si aceea de a finanta stanga-dreapta pentru propriile interese, se vor realiza cu brio.

Nici Blaga n-a fost votat de mai mult de 10% din totalul bucurestenilor, dar spre deosebire de doctorul care a ajuns prin fals si uz de fals sa candideze, el are o experienta mai mare in administratie si nu are in „spate” niciun scandal legat de coruptie. Ramane de vazut cat de mult se va tine cont de asta in finala si mai ales in ce fel se vor cheltui sumele imense de bani ce vor fi la dispozitia municipalitatii in urmatorul mandat.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: