OPRESCU, omul lui Iliescu

La 78 de ani „carpa kaghebista” cum il numea tovarasul sau de drum C. V.T. continua sa faca jocurile puterii in PSD. In loc sa se afle in boxa acuzatiilor pentru tot ceea ce a facut din 1989 si pana azi, el continua sa traga sforile pentru alegerile locale din Bucurestiul anului 2008, exact in luna in care a chemat minerii acum 18 ani sa planteze flori.

Din nefericire pentru Romania, in general, si pentru Bucuresti, in special, Iliescu vrea sa-si impuna omul cu tot dinadinsul. El stie si „simte” ca Oprescu face parte din gasca lui: fidel sefului, corupt ca majoritatea vechii garzi pesediste, cu origine sanatoasa (fiu de securist), arogant precum Nastase si mistocar de doi bani.

PSD-ul ar fi putut face pasi multi in intampinarea unei social-democratii autentice, dar asa cum dezvoltarea democratica a Romaniei a fost incetinita la maxim in anii in care a fost presedinte, asa si curatirea partidului a fost amanata la nesfarsit de acelasi Iliescu.

Ultima speranta consta in  vointa politica a celor care vor veni la vot peste doua saptamani si care vor intelege cat de „independent”, de „bine intentionat” si de „cinstit” este omul lui Ion Iliescu.

PS. Iliescu vrea sa impiedice dreapta sa mai ia puterea in Bucuresti. Atunci de ce-l sustine in turul 2, pe Chiliman la primaria sectorului 1 ?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: