NASTASE, Adrian Nastase

Jalnica prestatia lui Adrian Nastase din Parlament, facuta ieri 23.06.2008 ca urmare a dezbaterii in plen a trimiterii sau netrimiterii dosarului sau de la DNA in justitie. Omul acesta da impresia de VINOVAT, se comporta ca un VINOVAT, agatandu-se de orice pai (imunitate parlamentara, chichite procedurale etc.) pentru a nu fi trimis in judecata. Nu vrea cu niciun chip sa mearga la tribunal in fata judecatorilor si sa rezolve odata „cazul sau”. Oricat incearca sa denunte pe procurorii care i-au intocmit dosarul (dosarele), de comanda politica, el face abstractie de faptul ca judecatorii il vor judeca. In fond ei sunt cei care pot da un verdict si nu procurorii. A fost prim-ministru al Guvernului Romaniei timp de 4 ani, s-a laudat la cei de la Bruxelles ca justitia e pe drumul cel bun, desi avea o gramada de stegulete galbene, iar acum nu vrea sa fie judecat. Chiar toti „lucratorii” din Ministerul Public sunt impotriva lui, sunt „afiliati” politic? In acest caz unde se afla JUSTITIA in Romania?

Se pare insa ca toate aceste „nimicuri” nu conteaza. Probabil Nastase va candida in 2009 la Presedentia Romaniei si sa nu ne prinda mirarea ca va si castiga! Va fi tratat ca o victima la fel ca si Oprescu! Cu cat mai multe „bube” cu atat sansele de a ajunge pe cele mai inalte culmi ale administratiei sunt mai mari! V-ati intrebat de ce? Dincolo de naivitatea si credibilitatea vulgului sta reteaua mafiota din jurul celui „patat” care are tot interesul ca SEFUL sa fie de-al lor!

Sa speram ca m-am inselat!!!!!!

Reclame

2 răspunsuri

  1. El ii reprezinta pe cei care „se descurca”. Ca se descurca de-o bere, ca se descurca de 10 miliarde, principiul e acelasi: „las’ ca s-a descurcat si el; ce, io n-as fi facut la fel?”

  2. Mergand pe principiul asta ramanem intr-o JUNGLA!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: