Coruptia romaneasca

S-a ajuns pana acolo incat un europarlamentar (Markus Ferber) sa califice aderarea Romaniei la UE drept „un esec” si spera ca Uniunea a invatat din greselile din trecut. Totul porneste de la incapacitatea sistemului romanesc de a lupta cu coruptia la nivel inalt. E mai mult decat sfidator ca parlamentarii sa plece in vacanta fara a discuta dosarele banuitilor de coruptie, la nivel inalt: Adrian Nastase, Miron Mitrea, Codrut Seres, Paul Pacuraru etc. etc. Este inadmisibila aceasta umbrela a imunitatii sub care se ascund indivizi ca cei citati mai sus. Trebuie facute eforturi uriase pentru schimbarea Constitutiei, pentru rezolvarea independentei reale a justitiei si nu in ultimul rand de eliminare a imunitatii, cu exceptia declaratiilor politice.

Daca toate acestea nu se vor rezolva, Romania va pierde multe din fondurile europene, iar tara se va adanci in mocirla traficantilor de orice.

PS. Cum e posibil ca Mircea Geoana sa ocupe si in prezent vila de protocol la care nu mai are dreptul, fara ca cineva sa-l „deranjeze” cu ceva??

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: