Ce conserva Partidul Conservator?

Un eveniment extraordinar pentru lumea fizicii in special si pentru omenire in general va fi efectuat azi de CERN langa Geneva. Veti citi si veti viziona multe documentare stiintifice pe aceasta tema. Ceea ce vreau sa scot in evidenta este primitivismul cu care unii oameni politici se manifesta, azi la inceput de secol XXI. Concret este vorba de Partidul Conservator, care a organizat un protest, condus de parlamentarul Marinescu, impotriva acestui experiment. Ce fel de partid este acesta? Ce vrea sa conserve? Probabil ignoranta, prostia, lipsa de cultura in general (a se vedea emisiunile idioate de asa zis divertisment de la „antene”) si nu in ultimul rand dosarele informatorilor securitatii in frunte cu cel al sefului lor, Dan Voiculescu.

 

 

VS.      

Reclame

2 răspunsuri

  1. @heinrich. Christian, după ce că România nu e încă membră a CERN, mai trebuia să ne facem şi de râs prin troglodismente de acest gen. Jalnic!

    Se compromite astfel contribuţia cercetătorilor români. Cei care au fost întrebaţi cu privire la demersul PC s-au declarat jenaţi.

    Şi prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul. Marinescu i-a numit pe autorii proiectului, „aşa-zişi fizicieni”. Doamne!

  2. Un lucru totusi imbucurator este ca in lista participantilor la experimentul LHC de la Geneva este si un colectiv de la Institutul de Fizica Atomica de la Magurele, format din: Sabin STOICA
    Stelian BUDA, Catalina CHIOJDEANU, Florin CONSTANTIN, Mihai DIMA, Alexandru GRECU, Carmen NICORESCU, Eduard PAUNA, Bogdan POPOVICI, Sabin STOICA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: