SOLIDARIZARE

solidarizare

Am atacat aceasta tema pornind de la nefericita traire avuta de doua femei din Resita. E vorba de abuzuri îngrozitoare într-o casă de copii, mai precis, un stabiliment si de mafia discreţionară din Caraş-Severin. Subiectul se afla si pe blogul Roxanei Iordache care incearca o reactie de solidarizare cu cele doua. Consider ca blogerii reprezinta societatea civila care poate reactiona, care pot lua pozitie fata de derapajele societatii noastre, inca neconsolidata pe deplin din punct de vedere democratic.
Ceea ce doresc insa sa subliniez este ca personaje gen Sibilla da verdicte: „Dosarele fabricate domnului Adrian Năstase, nu ne rezolvă nouă românilor niciuna din problemele, tristeţile …..”. De unde cunoaste ea ca dosarele sunt fabricate? Are macar studii juridice? De ce nu lasa justitia sa se pronunte? Nu are incredere in ea? Cand era prim-ministru Adrian Nastase, avea incredere?
Intrebari si iar intrebari pentru Sibilla care acum e in conflict cu mafia locala, mafie a carui putere si influenta isi are radacinile dincolo de 1990 dezvoltandu-se accelerat de-a lungul celor trei mandate prezidentiale ale lui Ion Iliescu. Cate scuze si-a cerut doamna in cauza pentru tot raul facut de FSN, FDSN, PDSR, PSD sau cum s-o mai fi numit acest „monstru” de-a lungul timpului „postrevolutionar”?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: