About

Cine sunt? Un tip care crede enorm in democratie. M-am nascut intr-o dictatura si vroiam la un moment dat s-o parasesc necrezand ca voi apuca pe parcursul vietii sa traiesc aici in libertate. Viata mi-a demonstrat insa ca n-am avut dreptate. Totusi drumul pana la o democratie “functionala” este inca lung, mai lung decat mi-am inchipuit atunci la momentul O si de aceea trebuie sa facem mai mult in acest sens toti cei care credem in civilizatia de tip occidental.
Dedic acest blog tuturor celor care vor sa discute despre democratie si … nu numai!
Reclame

8 răspunsuri

 1. BINE AI VENIT IN PARTITOCRATIA CORUPTA A ROMANIE,DEMOCRATIA ORIGINALA ROMANEASCA , SI CAPITALISMUL BARABAR SUSTINUT DE PARTIDELE POLITICE DIN ROMANIA ,DISTRACTIA PLACUTA SI SA TRAIESTI BINE. UNGURU

 2. BUNA ZIUA !

  Am onoarea sa va invit sa scrieti pe blogul http://www.FuckYouTovarasi.blogspot.com .

  MULTUMESC !

 3. ok. voi reveni aici ca avem de discuta:)

 4. Sunteti prea tanar si necopt la minte
  Nu ati aprofundat istoria din preajma celui de al II-lea razboi mondial.
  Nu ati invatat ca hitlerismul a pornit dintr-o gluma ca si basescienele zilnice ale actualului presedinte
  Nu aveti in fata spectrul puterii absolute
  Multe lucruri nu cunoasteti
  Ma rog la Dumnezeu sa va lumineze mintea ca sa deosebiti graul de neghina, sa iesiti din hipnoza si manipularea la care sunteti supus de gasca Basescu-Stolojan-Boc et comp.

 5. Da, hitlerismul se poate spune ca a pornit la o halba de bere, dar sa-l comparam pe Basescu cu Hitler, deja e mult prea mult. Unde se afla spectrul puterii absolute in cazul nostru? Basescu a fost suspendat de parlament si printr-un referendum absolut democratic a fost repus in functia in care a fost ales. Curtea Constitutionala a considerat ca n-a incalcat Constitutia! Daca dvs. nu credeti in justitie, in referendum, in alegeri atunci nu ma mira ca ajungeti la „spectrul puterii absolute”.
  Nu sunt sub nicio hipnoza! Caut sa vad lucrurile cu detasare in mod cat mai democratic. Mi se pare mai degraba anormala coalitia dintre PNL si PSD. Sa nu-mi spuneti ca si in Germania e la putere marea coalitie (SPD+CDU), pentru ca acolo cel putin social democratii nu reprezinta ceea ce ei sunt in Romania, un partid nereformat cu foarte multe sechele comuniste!

 6. Dar ce sa mai zicem de Iliescu, care a instigat populatia la razboi civil, pentru a pastra puterea si a putea jefui tot ce se putea jefui din tara asta.

 7. @ketherius
  Sunt de acord. Ar merita o condamnare (eventual cu suspendare datorita varstei) pe viata! Cred insa ca acest lucru nu se va intampla in Romania atat timp cat traieste Iliescu!

 8. @heinrich. Succes, Christian!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: